Váradi a kötés nélkül még dobni sem nagyon tud

A Falco csapatkapitánya büszke a szombathelyiekre, szerinte lepattanózásban kell feljavulniuk, de nagy változásra nem számít a második meccsen sem. 

Darrin Govens nélkül is végig partiban volt Szolnokon, a döntő első meccsén a Falco, a szombathelyiek megizzasztották Vojvodáékat - az összecsapás után Váradi Benedeket kérdeztük.

"Természetesen nagyon büszke vagyok mindenkire ismét. Nagyot küzdöttünk és volt esélyünk a győzelemre. Sajnos volt egy kisebb hullámvölgyünk, amit a Szolnok egyből kihasznált és megérdemelten nyerte meg az első mérkőzést. Persze mint mindig, mindenki kiadta magából a maximumot, de holnap megpróbálunk egyenlíteni, nincs sok időnk gondolkodni, hogy mi lett volna, ha... Lepattanózásban nagyon elmaradtunk a Szolnoktól, ebben kell feljavulnunk a következő mérkőzésekre."

A Falco csapatkapitánya szerint nagy csodákat nem kell várni a második találkozótól sem, jól ismerik már egymást a felek. 

"A mérkőzés szerintem hasonló lesz. Nagyon jól ismerjük már egymást, tudjuk, hogy mit szeretne a másik csapat. Nagyon sportszerű találkozókat vívtunk eddig a Szolnokkal mindig és tényleg csak a kosárlabdáé a főszerep. Nyilván a közönségünk nagy erőket mozgósíthat meg bennünk és amolyan hatodik emberként segítenek minket."

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy Váradi több sérüléssel együtt vállalja a játékot, de elmondása szerint mérkőzés közben alig érez ebből valamit. 

"A bokám már 85%-os körülbelül, az egész gyorsan meggyógyult. A vállamra kaptam egy ütést és a bicepszem van meghúzódva, illetve kicsit bevizesedve és emiatt érzékeny. Speciális kötést kapok rá a meccsekre, ami segíti emelni a kezemet és így tehermentesíteni. Amikor ez rajtam van, akkor szinte alig-alig fáj, de nélküle még dobni se nagyon tudok egyelőre. De ez együtt jár a sporttal, én mindig a maximumot fogom a csapathoz tenni, amíg csak tudom és ott segítek, ahol éppen a legjobban tudok."

fotó: fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus