Drahos Gábor lett a MEAFC vezetőedzője

Walke Károly családi okok miatt nemet mondott, a játékospályafutását befejező Drahos veszi át a helyét. 

– A soron következő szezont nem Walke Károly vezetőedzővel kezdjük – mondta az eszak.hu-nak dr. Fazekas Csaba, a MEAFC férfi kosárlabda szakosztályának vezetője. – Trénerünknek a bajnokság végén lejárt a szerződése és mivel elégedettek voltunk a munkájával, vele akartuk folytatni, de ez nem valósult meg. Szakvezetőnk, aki Debrecenben él, ugyanis családi okok miatt nemet mondott. Ezt követően született az a döntésünk, hogy amennyiben Drahos Gábor befejezi pályafutását, vegye át a gárda szakmai munkájának irányítását.

Drahos Gábor eddig nem csupán az NB I/B-s csapat játékosaként jeleskedett, hanem utánpótlás szakmai vezetőként és az egyetemi együttes edzőjeként is dolgozott.

– Az már eldőlt, hogy Gábor felhagy az aktív játékkal, így ő fogja majd felkészíteni a fiúkat a 2018/19-es idényre – folytatta dr. Fazekas Csaba, aki hozzátette: – Vezetőedzői tisztsége mellett viszi majd a magyar egyetemi és főiskolai bajnokcsapatunkat, népszerű nevén a MEFOB-alakulatunkat. A július 20-29 közötti, portugáliai Coimbrában sorra kerülő Egyetemi Európai Játékokra is felkészíti a társaságot. Biztos vagyok benne, hogy a két munkáját meg­felelően összehangolja majd. Aláírt szerződésünk egyébként még nincs, így kontraktusának idejét nem tudom megmondani, de ami késik, nem múlik, majd aláírjuk a papírokat.

fotó: MEAFC Facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus