Élcsapatból igazolt a BKG-Príma

A nyár második igazolása a 2018/2019-es évad Zöld csoportos alapszakasz-győztesétől, a Hódmezővásárhely együttesétől érkezik a csapathoz.

A klub közleménye:

A 196 cm magas, 90 kg-os bedobó, Béres Nándor, az előző idényben 19,2 percet átlagolt 21 alapszakasz mérkőzésen, s ezalatt 11,4-es VAL indexet, 7,6 pontot, 3,9 lepattanót, egy gólpasszt és 1,1 szerzett labdát tett a közösbe. Míg a rájátszásban 8 mérkőzésen szerepelt, ahol több időt tölthetett a pályán (20,6 perc), s ezt meg is hálálta, hiszen számai emelkedtek 14,5 VAL, 9,3 pont, 5,5 lepattanó, 1,6 elcsent labda, 2 gólpassz. 

Miért pont a BKG PRIMA Akadémiát választottad?
B.N.: Nagyon tetszett az a játékszisztéma, amit a próbaedzéseken tapasztaltam, emellett egy ambiciózus, fiatal csapatról beszélhetünk, akiknek célja a minél előkelőbb hely megszerzése az elkövetkezendő szezonban. 

Milyen céljaid vannak a csapattal?
B.N.: Mint új érkező, az egyik legfontosabb célom a mihamarabbi beilleszkedés és a masszív játékpercek kiérdemlése. Ezen felül szeretném, hogy a legjobb 4 csapat egyike legyünk a következő szezon végén és szeretnék bejutni a Hepp Kupa négyes döntőjébe is. 

Milyen elvárásaid vannak magaddal szemben?
B.N.: Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak mind védő, mind támadó oldalon egyaránt. Szeretném, hogy egy aktív rotációs tag legyek a csapaton belül, akire bármikor lehet számítani. 

Miért választottad a 13-as mezszámot?
B.N.: Régóta szemeztem a 13-as mezszámmal. Az egyik kedvenc mezszámom a 17-es, de sajnos az foglalt volt, így úgy döntöttem, hogy itt az ideje a bűvös 13-as számnak.

Mit tervezel a nyárra?
B.N.: A nyáron már elkezdek dolgozni. Az egyetem által előírt kötelező szakmai gyakorlatot teljesítem. Persze a kondicionális felkészülést nem szabad figyelmen kívül hagyni, éppen ezért folyamatosan járok konditerembe, illetve próbálok minél több saját testsúlyos edzést is elvégezni, hogy a lehető legjobb állapotban legyek az edzőtábor kezdetére.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus