Tüzér-tűz 13.rész (5.évad)

Köszönöm.

A szezonunkhoz hasonlóan rendhagyó Tüzér-tűz a 13. Most nem vereségről, győzelemről, meccsekről akarok írni, hanem egy jelenségről, amely megérdemli, hogy a blogomban helyet kapjon.

Tartják, a sport és ezen belül a kosárlabda olyan, mint a család. Rosszabb napjain kissé indulatos, tüskés és morgós, de alapvetően összetartó, a bajban a bajbajutott családtagnak feltétel nélkül segítő kezet nyújtó.

Mi most, a Budapesti Honvéd NB1-es csapata bajban vagyunk. Talán nem túlzás azt állítanom, komoly bajban. Szemléltetésképpen következzenek ennek alátámasztására szakosztály igazgatónk, Mészáros "Lujó" István szavai:

" - Több mint négy évtizede vagyok a pályán. Sok helyen sok mindent láttam, megtapasztaltam. Játékosként, edzőként, vezetőként egyaránt. Ehhez fogható akadályokba azonban idáig sosem ütköztem."

Nem a panaszkodás ihlette a mostani klaviatúra püfölést. Éppen ellenkezőleg. Tiszta és hálás szívvel szeretnék köszönetet mondani Piros csoportbeli riválisainknak, valamint sportági szövetségünk illetékeseinek, akik egyetlen zokszó nélkül segítenek bennünket ezekben az embert próbáló hónapokban.

KÖSZÖNÖM...

...Spiriev Attilának, Simon Nándornak és az MTK Törökbálintnak...

...Csirke Ferencnek, Juhász Olivérnek és a PVSK-Kronosz Kiadónak...

...dr. Elek Andrásnak, Utasi Gábornak és a Vásárhelyi Kosársulinak...

...dr. Fazekas Csabának, Bene Szilárdnak, Walke Károlynak és a MEAFC-nak...

...Halmos Péternek és az MKOSZ Versenyirodájának a sportbaráti szolidaritást, a megértést, a rugalmasságot és a türelmet.

KÖSZÖNÖM fantasztikus szurkolótáborunk elapadhatatlan szeretetét, bíztatását és pozitív energiáit, melynek fontosságát szavakkal képtelenség érzékeltetnem.

Egyet nekik és mindenkinek - aki követi, szereti, utálja vagy bármilyen érzelemmel viseltet Magyarország rekordbajnoka iránt - megígérhetek. Alakuljon bárhogyan is a sorsunk, legyen sokszor kilátástalannak tűnő a helyzetünk, nem törünk meg. Makacs elszántsággal és hittel dolgozunk, harcolunk tovább, a küzdelmet soha fel nem adva!

 

Szép napot és lelki békét Mindenkinek!

Csak a Honvéd!   

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus