15 ponttal nyert a férfi válogatott a Kecskemét otthonában

A szorosabb első félidő után Ivkovics Sztojan együttese 72-57-re verte a vb-re történő felkészülésnek otthont adó Kecskemétet.

A ktekosar.com beszámolója:

Magyarország - KTE-Duna Aszfalt 72-57 (18-15, 14-13, 18-17, 22-12)

Magyarország: Wittmann 7/6, Ruják 10/3, Filipovity 6, Eilingsfeld 14, Karahodzsics 2. Csere: Golomán 10/3, Meleg 3/3, Somogyi 4, Takács M. 6/6, Horti 4, Lukács 6.

KTE: Green 9, Mészáros 11/3, Djeraszimovics 2, Dramicsanin 7/3, Molnár M. 8. Csere: Dimics 8, Karahodzsics 4, Wittmann 8/6, Molnár D. -, Kucsera -, Fülöp -, Plézer -.

A KTE-Duna Aszfalt túl van harmadik felkészülési mérkőzésén is, melyet a vb-selejtezőre készülő magyar válogatott ellen játszott le. A találkozó mindkét együttes számára hasznos volt. Érdekesség, és egyben az összecsapás pikantériája, hogy Wittmann Krisztián és Kemal Karahodzsics az első félidőt a válogatott, a másodikat már a Kecskemét mezében játszotta.

A meccs hullámzó volt, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett, végül Sztojan Ivkovics együttese győzött.

Kemény napok vannak a KTE játékosai mögött, a felkészülés jól halad, pénteken pedig újabb mérkőzés vár a csapatra az Alba ellen (19:00, Mercedes-Benz Sport Akadémia).

Forray Gábor: - Azt gondolom, hogy jó meccset játszottunk a válogatottal. Szerdán két edzésünk volt, a délutáni kifejezetten erősre sikeredett, ennek következtében a második félidőben egy kicsit besavasodtunk. Vannak olyan dolgok, amiket tovább kell csiszolnunk. Nagyon pozitív volt a válogatott játéka, a fiatalok jól teljesítettek, bizakodó vagyok a jövőre nézve. Boldog vagyok, hogy a csapatok számára hasznos volt a találkozó, és bízom benne, hogy mindkét együttes sikeres lesz a rá váró feladatokban.

Fotó - KTE-Duna Aszfalt facebook-oldala
Slide - fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus