A Nyíregyháza megverte a Szegedet

Szombat este Kecskeméten találkozott egymással a Naturtex-SZTE-Szedeák és a Marso NYKK együttese. Az első félidőben a Szeged volt fölényben, de ahogy a Kecskemét ellen egy nappal korábban, úgy most is megnyomta a második félidőt Sitku Ernő együttese, végül négy ponttal nyerni is tudott a Nyíregyháza.

2014.09.26., Kecskemét, Felkészülési mérkőzés
Naturtex SZTE-Szedeák – Marso Nyíregyházi KK 69-73 (17-15, 21-10, 17-32, 14-16)

Szedeák: Jereminov 15/3, Kuntic 6, Kiss Zs. 4/3, Varga Z., Csorvási L. 22.
Csere: Mike 4, Meleg 2, Molnár B., Vágvölgyi 6/3, Demeter 2, Kereszty, Wirth, Révész 8.
Edző: Nikola Lazic.

A szegedma.hu beszámolója az összecsapásról:

"Az első félidőben jól ment a védekezés a Szedeáknak, e mellett pedig a támadásban az edzésen gyakorlott elemek is visszaköszöntek a parkettán. A második félidőben agresszívebbé vált a Nyíregyháza, ennek köszönhetően pedig a harmadik negyedben ledolgozta hátrányát, nehezen találta a nyírségiek ezen periódusban bemutatott játékának ellenszerét Nikola Lazic csapata.

A meccs utolsó periódusához közeledve érződött a játékosokon, hogy kemény felkészülési időszak van mögöttük, egyre fáradtabban mozogtak, azonban a meccsen mutatott játék jó képet mutatott a jövőre tekintve. Több fiatallal, csak egy légióssal játszott a Szedeák, mindössze 3-4 profi kapott szerepet ezen a találkozón, ami jól szolgálta a szezonra való felkészülést, hiszen mindenki játéklehetőséghez juthatott."

Forrás - szegedma.hu
Foto, Slide - Gémes Sándor, szegedma.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus