A ZTE kikapott a Krasznai Emléktorna első elődöntőjében

A Zalakerámia ZTE KK kikapott az Oberwarttól a 32. Krasznai Ferenc Emléktorna első elődöntőjében, így holnap a bronzmeccsen lépet pályára Bencze Tamás együttese.

A zaol.hu beszámolója:

32. Krasznai Ferenc Emléktorna, első elődöntő
Zalakerámia­ZTE KK – Redwell Gunners Oberwart 71-­79 (23-­18, 13­-26, 24­-18, 11­-17)

ZTE KK: Ubilla 12/3, Benke 12/6, Kerpel­-Fronius 4, Szabó Zs. 7/3, Drungilas 13. Csere: Mohácsi 13/9, Kis R. 5/3, Velkey 5, Olsz. Vezetőedző: Bencze Tamás.

A ZTE KK a keddi, Vasas elleni felkészülési találkozó után elköszönt a próbajátékon lévő amerikai Devon Moore­tól, így Sopronban két légióssal vette fel a harcot az osztrák csapattal. Az Oberwarttal elvileg találkozhatott volna a múlt héten is Bencze Tamás együttese, hiszen mindkét csapat ott volt a Fürstenfeldben rendezett tornán, de akkor elkerülték egymást. A ZTE KK a döntőbe jutott, az osztrákok viszont a harmadik helyért játszottak: az egerszegiek legyőzték a Falcót a döntőben, míg az Oberwart a harmadik helyezést szerezte meg a Fürstenfeld ellen.

Sopronban tehát a nyitómeccs az övék volt, melyen a ZTE jobban kezdett, de a második negyedet elvesztette. Az osztrákok a héten légióst váltottak, hiszen ők is elköszöntek egy játékosuktól, érkezett Cumberbath. A harmadik negyedet nyderte a ZTE KK, de a végén megint az Oberwart szerete meg azokat a pontokat, melyek sikeréhez kellettek.

A ZTE KK így szombaton a harmadik helyezésért lép pályára, ellenfele a Soron – Traiskirchen (osztrák) mérkőzés vesztese lesz.

Forrás, Foto, Slide - zaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus