Bemelegítés: Három meccs jön hétvégén a férfi élvonalban

Izgalmas lehet az Alba-Szedeák, majd a Kaposvár ellen javítana a Falco, a Kecskemét pedig a Jászberényt fogadja. Íme a menetrend és hogy mit várhatunk a meccsektől, kiegészítve az élőképek és a fullcourtok elérhetőségeivel. 

fotó: hunbasket.hu

Három találkozót rendeznek ezen a hétvégén a férfi élvonalban, mindegyik mérkőzést korábbról halasztották ide. A Körmendről vereséggel távozó Alba a közvetlen riválisnak számító, 10-4-gyel abszolút az élmezőnyben tanyázó Szedeákot fogadja szombaton és ebből kifejezetten jó meccs lehet - mindkét gárdánál nagyon komoly playmakerek vannak, igazi egyéniségek húzzák a csapatokat és emiatt bármelyik irányba elbillenhet az összecsapást. Otthon azért nyilván valamivel esélyesebb a Fehérvár, hiszen Vojvodáék saját pályájukon még veretlenek, de a Szedeák zsinórban hat győzelem után bárhova úgy utazhat, hogy van esélye a sikerre.

Vasárnap aztán lesz még két meccs, a Falco a Kaposvárt, a Kecskemét pedig a Jászberényt látja vendégül. A Falco két vereség után mindenképpen szeretne javítani, a légióscsere is hozhat némi változást a szombathelyieknél és az erőviszonyok itt azért egyértelműek - a Kaposvár ugyan az edzőváltás után megnyerte az első meccsét, de az ellenfél a Jászberény volt és a három győzelme közül eddig kettő a JKSE ellen érkezett, egy pedig a Kecskemét elleni hazain.

Apropó Kecskemét és Jászberény: a JKSE kezd kiegészülni, a Kaposvár ellen már volt három légiósuk, beszállhat még Coleman is, úgyhogy lassan utol kell érniük játékban az élvonal szintjét, ha bent akarnak majd maradni - a Kecskemét viszont otthon kőkemény, ebben a csarnokban ötből négyet nyertej Djeraszimovicsék, úgyhogy az esélyesebbek egyelőre ők.

A hétvégi NBI/A-s program:

Alba Fehérvár - Naturtex-SZTE-Szedeák szombat 17:00

A mérkőzés fullcourtja itt elérhető!

A meccset az M4 Sport élőben közvetíti, a csatorna internetes streamje itt nézhető!

 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Kaposvári KK vasárnap 17:00

A mérkőzés fullcourtja itt elérhető!

A MindiGO Sport élőképes közvetítése itt követhető!

 

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Jászberényi KSE vasárnap 17:00

A mérkőzés fullcourtja itt elérhető!

A MindiGO Sport élőképes közvetítése itt követhető!

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus