Edzőmeccset vesztett, de játékost "nyert" a Sopron

Három negyeden át vezetett a szlovák ezüstérmes révkomáromiak otthonában edzőmeccsen a Sopron, de a végén fordított a Komárno. Az SKC által tesztelt Jonathon Thompson meggyőzte a szakvezetést, a kosaras az SKC játékosa marad.

Komárno-SKC 82-79 (21-24, 16-19, 16-15, 29-21)
 
SKC: Thomas 13/9, Thompson 13, Takács G. -, Tóth G. 2, Barovics 16. Cs: Ruják A. 11/6, Molnár A. 11/6, Trepák 4, Dénes 9/6.
 
Jól kezdett, szervezett védekezéssel, s pontos támadójátékkal rukkolt elő a Sopron. Tóth Gergely kevesebbet játszott a még a Göcsej-kupán "összeszedett" ujjsérülése miatt. A soproniak szempontjából az edzőmeccs fő célja Jonathon Thompson tesztelése volt. A társaival két napja együtt edző amerikai hátvédnek is szerepe volt abban, hogy szünetben 6 ponttal vezetett az SKC. A harmadik negyed küzdelmes csatát hozott, a záró szakaszban pedig a nagy dobópárbajban a hazaiak valamivel pontosabbak voltak, s ekkor azért már be-becsúszott néhány hiba a soproni csapat védekezésébe, amit a révkomáromiak könyörtelenül kihasználtak.

A meccs után Sabáli Balázs, au SKC szakvezetője honlapunknak elmondta, a találkozó remekül szolgálta a csapat felkészülését a pénteki székesfehérvári bajnokira. Az új játékosról pedig úgy tűnik, képes lehet megoldani azt a feladatot, amire a csapatnak a kettes posztról szüksége lehet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus