Élőkép a Körmend - Pécs és a ZTE- Sopron mérkőzésről!

18 órától a Körmend - Pécs, 19 órától pedig a ZTE - Sopron  férfi bajnokit láthatjuk élőképpel az MTE TV, illetve a zalasport.hu révén

Egis Körmend (11., 1-5) – Pécsi VSK-PANNONPOWER (6., 3-3) - 18:00 (MTE TV)
Játékvezetők: Benczur T., Török R., Fodor A., (Balogh)
Fullcourt-link: http://195.56.77.56/n4/?hun_39

Lendületből érkezik Körmendre a baranyai alakulat, ugyanis Csirke Ferenc tanítványai három mérkőzéses győzelmi szériát tudhatnak magukénak. Irányító poszton nagyon erős a Nelson – Halász duóval a PVSK, s a palánk alatt Horti és Harazin is jó teljesítményt nyújt mérkőzésről-mérkőzésre, ahogy a győzelmekkel együtt megérkezett Budimir jó formája is. Ahogy az előző, úgy a jelenleg futó szezonban is a csapategységben rejlik a Pécs ereje, ezt szeretnék kamatoztatni a szombati ütközetben.

A Körmend nagyon fontos sikert aratott kedden, az EuroChallenge-sorozat második fordulójában, ám messze lehet még az elégedett mester képétől Ante Perica. Lemon és Richards mellé kell más ponterős játékos is, de biztosan jobban örülnének a körmendi hívek, ha a csapat összjátéka hozná meg a sikereket. Amennyiben Govens és Popadics is tudják bontani a védelmet, akkor jóval több helye lesz Ferencznek, vagy a Tóth-Török-Richards magasember kontingensnek. A hazaiak már sokat nem hibázhatnak saját csarnokukban, hozniuk kell a mérkőzéseket, ha szeretnének felzárkózni az élmezőnyhöz. Persze a PVSK azon lesz, hogy tovább nyújtsa jó szériáját és a Falco után ő is győztesen távozzon a felújított körmendi szentélyből.


Broadcast live streaming video on Ustream

Az élő közvetítés eléréséhez kattints a képre!

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Szintén élőképpel követhetjük a Zalakerámia ZTE KK és a Soproni Sördögök összecsapását 19 órától. 

Zalakerámia-ZTE KK (12., 1-5) - Soproni Sördögök (2., 5-1), szombat - 19:00
Játékvezetők: Györffy P. A., Gál J., Rácz Zs., (Farkas J.)
Fullcourt-link ITT!

Nagyon nehéz helyzetből várják a zalaiak a nyugati rangadót. Sorozatban négy mérkőzés veszítettek a kék-fehérek, akik új vezetőedzőt köszönthettek a hét folyamán, Milos Sporart. Az új impulzus felszabadíthatja a csapatot, kiszakíthat egy nem várt eredményt, de ennek kicsi a valószínűsége, hiszen a Sopront látják vendégül a forduló záró összecsapásán. Sabáli Balázs legénységében három olyan játékos található, akik bármikor képesek egymaguk eldönteni egy-egy mérkőzést, továbbá Poscic érkezése is komolyan megerősítette a rotációt. Lekli hiányában komoly problémái lesznek magas poszton a ZTE-nek, ebben a játékelemben bukhatják a legtöbbet. Ha jó csapatvédekezést tud összehozni a hazai csapat, akkor szoros csatára késztethetik a Sopront, azonban ha gyorsan komoly előnybe kerülnek Rujákék, akkor aligha szakad meg a ZTE rossz sorozata.

Az élőképes közvetítés ide kattintva érhető el!

Slide - MTE TV
Fotó - Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus