Kikapott a Kassától a Szedeák

Juhosék összesen nyolc játékossal tudtak kiállni, a második félidőre elfáradtak, a Kassa pedig várhatja az Alba-Kecskemét meccs győztesét. 

 

Naturtex-SZTE-Szedeák - Kosice 67-78   

Szedeák: Moravcsik 3, Molnár 5/3, Juhos 6, Csirics 12, Brkics 19, cserék: Kiss Zs. 18/18, Révész 4, Meleg

A Szegednél nem játszott Jereminov és nem érkezett még meg Armelin, így összesen nyolc játékossal léptek pályára. Az első negyedben jól játszott a Szedeák, Csiricsék hatékonynak bizonyultak a festékben, közben viszont vigyáztak a labdára, így nem adtak sok lehetőséget a Kassának. Összességében a védekezés dominált mindkét térfélen, brusztolós kosarakat szereztek a felek, a Szegednél Csirics és Brkics hozta ezeket leginkább - félidőben három ponttal előrébb is járt Nikola Lazics együttese.

A harmadik negyedben már egyértelműen a Kassa akarata érvényesült, a festékben egyre inkább átvették az irányítást, a játékrész végén Juhos Levente tartotta meccsben a szegedieket - ennek ellenére egy dudaszós triplával kilenc pontos fórt építettek ki a szlovákok. A záró etapot is hasonlóval kezdték, itt pedig már érződött, hogy nagy változás kellene a Szedeáktól ahhoz, hogy fordítani tudjon. Nikola Lazics játékosaiban nem is volt már meg az erő, elfáradtak a 30 felett záró kezdők, így az utolsó percekre már nem maradt izgalom. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus