Megint nyert az ASE Csehországban

Ma délután újabb felkészülési mérkőzést játszott a magyar bajnoki ezüstérmes Atomerőmű SE együttese Csehország - Dzunics Braniszlavék ellenfele ezúttal a tavaly a cseh alapszakaszban 8. helyen végző NH Ostrava volt. Az ASE szinte végig irányította a mérkőzést, 71-81 arányban diadalmaskodtak a paksiak.

2014.09.12., Csehország, Felkészülési mérkőzés
NH Ostrava (cseh) - Atomerőmű SE 71-81 (21-25, 20-12,15-25, 15-19)

ASE: Kovács 9/6, Medve 5, Körtélyesi 2, Szabó 10/6, Jones 9.
Cserék: Eilingsfeld 7, Baki -, Roberson 23/15, Tóth 3, Markovic 5/3, Dugat 8, Illés -, Gosa -.

A kosarlabda.ase.hu beszámolója a találkozóról:

"A tegnapi naphoz hasonlóan ma is jól kezdtük a mérkőzést, sikerült is vezetéssel zárni az első negyedet. Sokáig a másodikban is mi domináltunk, az utolsó két és fél percre öt pontos előnnyel, 32-37-es vezetéssel fordultunk. Ekkor felébredtek a csehek, és egy jól időzített 9-0-ás rohammal megfordították az állást, és ők vonulhattak előnnyel a szünetre. Az öltözőiben igyekeztek rendezni a sorokat a fiúk, ami sikerült is, ezúttal ugyanis mi mutattunk be egy 8-0-ás rohanást, időkérésre kényszerítve a hazaiakat. Szerencsére a lendületünk továbbra is kitartott, így 56-62-es előnnyel kezdhettük meg a záró felvonást. A negyedik negyedben aztán tovább növeltük előnyünket, és magabiztosan húztuk be az újabb győzelmet.

A nyáron szerződtetett légiós-duó tagjai közül ezúttal John Roberson volt elemében, apró irányítónk jól mozgatta a csapatot, ráadásul 23 pontjával, közte 5 triplával oroszlánrészt vállalt a győzelemben.

A mérkőzésen pályára lépett Charles Gosa is, aki a vezetőedzővel és a klubvezetéssel ápolt jó kapcsolata miatt lehetőséget kapott, hogy a csapattal eddzen, és ezzel segítse a felkészülésünket, szerződtetéséről azonban nem esett szó.

Foto, Forrás, Slide - kosarlabda.ase.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus