Tornagyőztes lett a JKSE Miskolcon

A Jászberény előbb a MEAFC-ot, majd a döntőben a DEAC együttesét verte, így tornagyőzelemmel nyitotta a felkészülést Stevan Tot csapata.

A jkse.hu beszámolója:

Csapatunk pénteken egy 2 napos felkészülési tornán vett részt Miskolcon, amire az NB1/B-s MEAFC mellett, a két szintén a másodosztályban szereplő Debrecen és a Baja együttese is meghívást kapott.

A torna első napján a mieink a MEAFC gárdájával találkoztak és arattak 78-57 arányú győzelmet, míg a másik ágon a DEAC a bajaiakat legyőzve jutott a döntőbe.

A MEAFC elleni összecsapás pontszerzői: Svetozar Stamenkovics 21, Brent Arrington 16, Bryan Williams 10, Riley Barker 10, Slobodan Dundjerski 8, Cseh György 7, Bazsó Brúnó 4, Aleksa Brbaklics 2.

Szombaton a helyosztók következtek, ahol előbb a miskolciak a bajaiakat múlták felül, majd csapatunk a debreceniek ellen lépett pályára az első helyért. Amely találkozón a szoros első félidőt követően, a mérkőzés végeztével 76-60-as jászberényi győzelem született, így együttesünk tornagyőzelemmel kezdte a felkészülési meccsek időszakát.

A döntőben a DEAC elleni pontszerzőink: Svetozar Stamenkovics 19, Brent Arrington 14, Bryan Williams 12, Bazsó Brúnó 9, Czirbus József 8, Slobodan Dundjerski 6, Cseh György 4, Riley Barker 4.

Következő mérkőzésünk szeptember 3-án itthon lesz, amikor is a Losonc gárdáját látjuk vendégül.

A találkozó 18-kor fog kezdődni a Bercsényi úti játékcsarnokban.

Forrás - jkse.hu
Foto, Slide - jaszberenyonline.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus