A Kaposvár is megkezdte a felkészülést

A somogyi együttes pénteken vetette bele magát a bajnokságra való felkészülésbe, egyúttal közzétette az edzőmérkőzések időpontjait is.

A megnyitón Monok Tibor ügyvezető köszöntötte az új játékosokat, illetve a klub új technikai vezetőjét, Kocsis Zoltánt. Az eddigi technikai vezető, Nagy Imre (Guba) a továbbiakban az utánpótlás koordinátora lesz. Az ügyvezető ismertette a csapattal az új bajnoki rendszert, az előkészületi meccsek programját. A klub célkitűzése idén, hogy a playoff küzdelmeiben vegyen részt, minél előkelőbb helyről indulva. Monok Tibor szerint ebben az évben nehezebb lesz az előző két év eredményességét elérni, hiszen a Szolnok és a Paks kimagaslik a mezőnyből, ugyanakkor a Kecskemét és az Alba is idén nagyon erős játékerőt fog képviselni.

A fennmaradó helyekért nehéz küzdelemre számíthatunk.

Az első edzésen a két külföldi játékostól eltekintve (Sekulovic, Gibson) mindenki részt vett, ők szeptember 1-jén csatlakoznak. Hendlein Roland könnyített edzésmunkát végez egyelőre. Az első edzésen felmérő teszten vettek részt a játékosok.

A csapat menetrendje a következő:

szept. 3.    Pécs-KKK
szept. 5.    KKK-Bonyhád 
szept. 11-12    IV. Orosz László Emléktorna  Szeged, Pécs, MAFC, KKK részvételével
szept. 13    KKK - MAFC
szept. 19-20    Pécsi Torna  Pécs, Szeged, Darda, KKK részvételével
szept. 29-30    Krasznai Kupa Sopron, Körmend, KKK és még 1 csapat
okt. 3        KKK - Pécs

A nagyközönség először az Orosz László Emléktornán láthatja a csapatot. Nyilvános edzés a szezon megkezdése előtt, szeptember végén lesz.

A bajnokság október 11-én kezdődik.

forrás és fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus