A Szedeák célja a bennmaradás és egy új főszponzor megtalálása

Várhatóan két légióssal futnak neki a bajnokságnak, több magyar játékost igazoltak le és hosszútávú megállapodásról tárgyalnak az SZTE-vel.

Dr. Kardos Péter, a klub elnöke nyilatkozott a Szeged Televíziónak, ahol elmondta, hogy a Naturtex Kft. a továbbiakban nem névadóként, hanem kisebb szponzorként támogatja a klubot, és a fő cél most a kieső bevétel pótlása. A Szedeák egy marketing-ügynökséget bízott meg az új főszponzor keresésével, tárgyalnak a Szegedi Tudományegyetemmel egy hosszútávú megállapodásról, emellett kisebb támogatókat is keresnek és szeretnék átformálni a Szedeák brandjét, új megjelenési lehetőségeket biztosítani a leendő szponzoroknak. 

A szűkösebb büdzsé miatt jelenleg két idegenlégióssal terveznek, a magyar magot pedig ennek megfelelően erősítették meg. Érkezik a klubhoz Zsíros Péter a ZTE-től, Mucza Tamás Oroszlányból, a fiatal Cohill Eric Edward a Honvédtól, illetve a DEAC Akadémiáról visszatér a 17 éves Laluska Bence. A klubvezető szerint a következő évadban a bennmaradás, az A-csoportos tagság fenntartása a reális célkitűzés - a gárda augusztus végén kezdi meg a felkészülést.

fotó, slide: szte-szedeak.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus