A Veszprém ellen kezdi az edzőmeccseket a ZTE

Információk a Zalakerámia ZTE KK felkészüléséről. 

A csapat fiataljaival már három hete, napi egy edzés keretében, egyéi képzésekkel, némi erőnléti elemekkel tarkítva foglalkozott Heinrich Róbert és Bencze Tamás. Hétfőn délelőtt Szabó Zsolttal és Simon Kristóffal kiegészülve a teljes magyar keret együtt kezdte meg a felkészülést a 2019/2020-as szezonra. 

- Heti 9-10 edzést terveztünk a fiúknak, amiben az erőnléti munka mellett a labdás edzések is hangsúlyosak lesznek. A légiósaink augusztus huszadikától kapcsolódnak majd be a munkába - tájékoztatta a klub honlapját Bencze Tamás. 

A vezetőedző a felkészülési mérkőzésekről, tornákról is adott ismertetőt, mely szerint a légiósok érkezéséig a Veszprém csapatával oda-visszavágós alapon játszik a csapat, majd augusztus utolsó hétvégéjén a Sopron KC látogat Zalaegerszegre, amit már a szurkolók is megtekinthetnek. Szeptember elején a bajnok Falco KC is ellátogat Egerszegre, de a kérésüknek megfelelően, ezt a találkozót zárt kapuk mögött rendezik. Következik a hagyományos, idén jubiláló Göcsej Kupa (szeptember 13-15.), majd egy héttel később a bajnoki főpróba a soproni Krasznai Kupa lesz.

Bencze Tamástól Simon Kristóf állapotáról is érdklődtek, aki idő közben átesett egy tüzetes orvosi vizsgálaton, amelyen megfelelt és így életbe lépett a szerződése. A rehabilitációja jól halad és szeptember végétől már teljes intenzitással vehet részt az edzéseken. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus