Alakul a Jászberény

A magyar mag és Dramicsanyin marad, új a vezetőedző és két szponzor is aláírt hosszútávra - utánpótlás-válogatottak még érkezhetnek. 

A Jászberényi KSE közleménye: 

Tisztelt Szurkolók, Sportbarátok!

A JKSE vezetősége az alábbi hivatalos közleményben informálja az érdeklődőket, a 2015/16-os szezonnal kapcsolatos csapatépítésről, valamint a hosszabb távú terveiről:

- Tavalyi - sikeresnek mondható - konszolidációs év után stabil, kiszámítható szezon megalapozása volt az elnökség legfontosabb feladata. Ennek mentén két szponzorral 5 éves, hosszú távú megállapodás aláírására került sor. Egyik a csapatunk régi/új névadó szponzora a TOP-COP Security Zrt, másik támogatónk a Jász-Plasztik Kft., mely cég Jászberény és a jászság kiemelkedő és meghatározó vállalkozása, így e két vállalkozás osztozik a névadó szponzori címen. A 2015/2016-os szezonban a JKSE felnőtt csapata hivatalosan JP-Top Cop Jászberény néven indul a bajnokságban.

- A korábban megfogalmazott csapatépítési szándékainknak megfelelően, a meghatározó játékosainkkal megegyeztünk, így a JKSE-hez a következő játékosok írták alá: Cseh György, Soós Gábor, Horváth Ákos, Szögi Ádám, valamint Rastko Dramicanin. Gyakorlatilag ők képezik csapatunk magját, szimbolizálják a folytonosságot. Továbbá két légiós és utánpótlás válogatott játékosok szerződtetését is tervezi az elnökség.

- Megállapodást kötöttünk a vezetőedzői posztra Forray Gáborral, aki az előző szezonban a KTE másodedzője volt. Mellette Lo Elhadji Malick fog edzőként dolgozni.

- Az MKOSZ elnöksége jóváhagyta a JKSE sportfejlesztési koncepcióját, amely egy új, minden igényt kiszolgáló sportcsarnok felépítését teszi lehetővé Jászberényben. A beruházás várhatóan a 2016. év tavaszán kezdődik és két évig fog tartani.

Az elnökségnek sikerült az elmúlt évben kialakult nehéz helyzeten úrra lenni, megoldotta a legfontosabb feladatokat, működőképessé tette a JKSE-t. A további építkezéshez, tudatos, szervezett működtetéshez megfelelő partnereket talált. Mindkét névadó szponzori vállalkozás kiszámítható, tervezhető támogatás nyújtásáról biztosította az egyesületet. Anyagi támogatáson túl Dr. Fábián Péter – a TOP COP Security Zrt elnöke – a megfelelő szervezeti működés kialakításában, marketing feladatok ellátásában is segíti az elnökség munkáját. 

2015.07.16.
JKSE vezetősége

forrás: jksedrukker.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus