Az Alba elfogadta Tenter lemondását, új edzőt keresnek

Az Alba Fehérvár vezetősége elfogadta a vezetőedző, Marcel Tenter lemondását, már keresik az új trénert - Góbi Henrik az ideiglenes edző.

A klub hivatalos honlapja, az albakosar.hu az alábbiakban számolt be a döntésről:

A Kaposvár elleni vereséget követő lemondását Marcel Tenter a hétfői megbeszélésen megerősítette, a klub vezetése pedig elfogadta. "Köszönjük Marcel itt elvégzett lelkiismeretes munkáját, további sikereket kívánunk neki a pályafutásához" - mondta Halm Rolland.

A szakosztály igazgatója arról tájékoztatott, hogy a játékosok felelőssége is megkerülhetetlen, ezért fizetésük 15%-át a klub visszatartja, és csak abban az esetben kapják meg, ha a következő két mérkőzésüket megnyerik.

"Köszönöm a klubvezetésnek, hogy megértették az indokaimat. Köszönetet mondok a szurkolóknak és a csapatnak is, mert jól fogadtak engem itt Székesfehérváron. Az utolsó mérkőzésen úgy éreztem, hogy a csapat nem reagál úgy, ahogy én kértem, ezért felvállalom a felelősséget az eredményért. A pécsi meccsünk után már nagy kérdés volt számomra, miért hullámzó ennyire a teljesítményünk, utána két hétig keményen dolgoztunk, a Sopron ellen jobban ment, de nem javítottuk ki teljesen a hibáinkat. Lehet, hogy az elképzeléseimet nem értették, ezért éreztem úgy, hogy egy sokk kell, hogy megértsék, milyen fontos, hogy tiszteljék a szabályokat. Remélem, a továbbiakban sok sikerben lesz részük - én még egyszer köszönöm mindenkinek a lehetőséget" - mondta a távozó edző, Marcel Tenter.
 
A klub vezetése keresi a megoldást az edzőkérdésre, amíg megtalálja, a csapat edzéseit Góbi Henrik vezeti.

Forrás, Foto, Slide - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus