Az Alba ellen játssza első edzőmeccsét a Szedeák

A szegediek megkezdték a felkészülést, már az egyik légiós is itt van.

Elkezdte a felkészülést a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata a 2019-2020-as szezonra. A hét még a felvezetésről szól, három új fiú, Keprel-Fronius Balázs, Olasz Ádám és a szerb Milos Miliszavljevics már a kerettel edzett - írja a delmagyar.hu.

– Az első hét rávezetés lesz – nyilatkozta Andjelko Mandics vezetőedző, akinek a munkáját Simándi Árpád másodedzőként segíti. – A jövő héttől már nagyobb terhelést kap a csapat, ekkor már futás és kondizás is szerepel a programban. A horvát Ante Krapic jövő héten hétfőn csatlakozik hozzánk, a center, Brian Asbury pedig rá egy hétre. Még egy légióst szeretnénk szerződtetni. Keressük a játékost, nagyon bízom benne, hogy hamarosan rátalálunk.

A csapat felkészülési programja, augusztus 22.: Alba–Szedeák. Augusztus 30.: Deb­­recen–Szedeák. Augusztus 31.: Nagyvárad–Szedeák. Szeptember 4.: Szedeák–Te­mesvár. Szeptember 6–7. kaposvári torna, ellenfelek: Kaposvár, Paks, Pécs. Szeptember 11–12., pécsi torna, ellenfelek: Pécs, Eszék, Sza­­­­badka. Szeptember 17.: Temesvár–Szedeák. Szeptember 20–21., oroszlányi torna: Oroszlány és két külföldi csapat.

A teljes cikk ezen a linken olvasható!

fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus