Az Albánál maszkokat csomagolnak, az OSE-nél adományokat gyűjtenek

A fehérváriak játékosai beálltak csomagolni a szájmaszkokat, Oroszlányban pedig az OSE kezdett gyűjteni a tatabányai mentősöknek és a traumatológiai osztálynak. 

fotó: Alba Fehérvár Facebook-oldala

Az Alba Fehérvár Facebook-oldalán adott róla hírt, hogy a csapat négy felnőtt, illetve utánpótláskorú játékosa, Markovics Luka, Lukács Norbert, Takács Milán és Takács Martin is önkéntesként segít annak az 500 embernek, akik a székesfehérvári háztartások számára csomgaolják az egészségügyi szájmaszkokat. Markovics elmondta, hogy ez lehetőséget teremt számára, hogy még többet ki tudjon mozdulni, egyébként pedig menyasszonyával a környékükön élő időseknek segítenek bevásárolni. 

 

Az OSE Lions honlapján és Facebook-oldalán is felhívással fordult a szurkolók felé: 

 

"OSEgészség - Adománygyűjtés a Mentősöknek és a Traumatológiai osztálynak

A veszélyhelyzetre való tekintettel már nagyon sok kezdeményezés, segítségnyújtás elindult hazánkban és kis városunkban egyaránt. Egyesületünk most tagjaink, szurkolóink, szimpatizánsaink, támogatóink - az OSE közösség - segítségét kéri egy nagy összefogást kezdeményezve.

Közösségünk már nem egyszer megmutatta, hogy a bajban is összetart és segít.

Első lépésként egyesületünk fontosnak tartja az oroszlányi mentősök, köztük Schattinger Zsolti és a tatabányai traumatológiai osztály dolgozóinak egészségét, ahol csapatorvosunk, Dr. Aschenbrenner László is dolgozik, így elhatározta, hogy jelen felhívással GYŰJTÉST SZERVEZ SZÁMUKRA. Fontos, hogy az egészségügyben dolgozók felkészült immunrendszerrel rendelkezzenek a vírus ellen. Célunk, hogy az említett helyeken dolgozók egészségét vitaminokkal próbáljuk erősíteni, így a befolyt támogatási összegből nagy mennyiségű vitaminkészítményt tervezünk vásárolni.

A befolyt összegeket egy elkülönített bankszámlán kezeljük és a felhasználásról rendszeresen beszámolunk.

Kérjük ezért azokat, akiknek módjában és szándékában áll segíteni, hogy az Oroszlányi Sportegylet 11740061-27223039 számú folyószámlájára, a közlemény rovatba feltüntetve az "OSEgészség" megnevezést, küldjön támogatást, hogy segíthessünk EGYÜTT!

Bízunk abban, hogy szeretett közösségünk nem csak a pálya környékén, de az élet más területein is össze tud fogni a nemes cél érdekében!"

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus