Baki is hosszabbított a Pakssal

A Paks minden felnőtt magyar játékosa szerződéssel rendelkezik a következő idényre is, miután a tegnapi napon Baki Gergely is hosszabbított egy évet!

Baki Gergely idén érkezett a tolnai megyei együtteshez Zalaegerszegről, ahol egész korábbi pályafutását töltötte. Az ASE-nál általában a kispadról szokott beszállni, és elsősorban jó védekezésével, valamint fontos tripláival segíti a társakat. Az idei szezonban átlagosan nagyjából 10 percet tölt a pályán mérkőzésenként, amely idő alatt három pontot tesz be a közösbe. Tegnap, a Pécs elleni mérkőzés után újabb egy évre kötelezte el magát az ASE együtteséhez.

"Nagyon örülök, hogy jövőre is számítanak rám itt Pakson, talán ez a szerződéshosszabbítás is azt mutatja, hogy elégedettek a munkámmal. Remélem, hogy rá is fogok szolgálni a bizalomra, amit a Tóth János és Báne részéről kaptam. Örülök, hogy az elmúlt évvel ellentétben idén hamar eldőlt a sorsom. Tavaly elég sokáig tartott, mire kiderült, hogy miként folytatódik a karrierem.

Ami a játékperceimet illeti, vegyes érzéseim vannak. Nyilván én sem leszek már fiatalabb, tehát szeretnék minél több percet tölteni a pályán, ám ezt a játékom nem mindig indokolja. Stabil, jó csapat alakult ki itt Pakson, a keret nagy része együtt is marad, és úgy vélem, hogy ez az állandóság nekem is jót tesz majd a jövőben." - nyilatkozta Baki a paksiak hivatalos honlapjának.

Baki Gergely újraszerződtetésével csatlakozott az Eilingsfeld János, Kerpel-Fronius Balázs, Kovács Ákos, Körtélyesi Gergely, Luka Markovic, Medve Máté, Szabó Zsolt, Tóth Ádám alkotta magyar kontingenshez, valamint Jarrod Joneshoz, akik szintén érvényes szerződéssel rendelkeznek a következő szezonra az ASE-nál
.

 

Forrás, fotó, Slide: ase.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus