Baki marad Kaposváron, Papp távozik

Két újabb magyar játékost szeretne szerződtetni a somogyi klub, Fekete Ádámot kérték fel a folytatásra, Ivosev és Gibbs pedig a hónap végéig ad választ a Kaposvár ajánlatára.

A Kaposvári KK hivatalos honlapja, a delfinek.hu hosszabb interjút készített Fekete Ádám vezetőedzővel és Monok Tibor ügyvezetővel, amelyben az idei szezon és a nyári tervek is szóba kerültek. Ebből olvashattok egy részletet, amelyben Monok Tibor válaszolt a neki feltett kérdésekre:

"– Kik rendelkeznek élő szerződéssel a csapatban?

– Marko Spica, Hendlein Roland és Tóth Péter. Baki Gergely újabb, ezúttal két évre szóló szerződést írt alá, így nálunk folytatja pályafutását. Papp Péter közölte, hogy nem marad Kaposváron. Blaskovits László sorsa még kérdéses. Fiataljainkat természetesen meg akarjuk tartani.

– Kiket marasztalnak?

– Ivosev Tamással előrehaladott tárgyalásokat folytatunk. Szeretnénk, ha a jövőben is nálunk játszana. Május végéig kért haladékot a válaszra, Sterling Gibbsnek is ajánlottunk szerződést. Az amerikai hátvéd elmondása szerint szeretett itt játszani, jól érezte magát és ő is a hónap végéig ígért választ. Chris Dunntól elköszöntünk.

– Bővül a magyar mag?

– Két magyar kosárlabdázóval tárgyalunk a közös folytatásról. Egyik mezőny poszton szerepel, a másik úgynevezett magas ember. Velük is két esztendőre szóló megállapodást szeretnénk kötni és remélhetőleg mielőbb sikerül megállapodnunk. Ezzel már a jövő csapatának magyar magját is szeretnénk megalapozni, amely a jövő évben átadásra kerülő arénában kezdheti meg a 2019/2020-as szezont. Ha sikerül őket szerződtetni, akkor határozzuk meg, hogy milyen posztra igazolunk külföldi kosárlabdázókat.

– Ki lesz a csapat vezetőedzője?

– Továbbra is Fekete Ádámot szeretnénk erre a posztra. Tárgyalunk a közös folytatásról. Már megkapta a szerződés tervezetét, remélem a napokban aláírás is kerül rá."

A teljes beszélgetést a klub honlapján, ezen a linken olvashatjátok el!

Forrás, Foto, Slide - delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus