Bán Tibor a Szedeáknál, Lakosa Zsolt Sopronban folytatja

"Cserélt" a Sopron és a Szedeák - Lakosa Zsolt Sabáli Balázséknál folytatja a továbbiakban, míg Bán Tibor Nikola Lazics együttesénél fog játszani.

Az sakc.hu beszámolója:

Hosszas egyeztetés után, közös megegyezéssel szerződést bontottunk Bán Tiborral. Az idei szezon kezdetén mindkét fél optimista hozzáállással folytatta az elmúlt években megkezdett közös munkát, de sajnos menet közben több olyan tényező is felmerült, amely mindkettőnk számára nyilvánvalóvá tette, hogy előnyösebb ha külön utakon folytatjuk, a részleteket klubunk belső ügyként kezeli.

Tibi Szegeden folytatja pályafutását, melyhez sok sikert kívánunk.

Új játékosunk pont Tibi jövőbeli csapatától, Szegedről érkezik hozzánk. Lakosa Zsolt személyében egy több NBI-es csapatot és szezont maga mögött tudó játékost szerződtettünk. A 25 éves játékos korábban a MAFC és Körmend játékosa is volt, az idei szezont pedig Szegeden kezdte el. Zsolt 27-én érkezik a csapathoz és kapcsolódik be a munkába.

Üdvözlünk a csapatban Zsolt!!!

További hír a csapat tájáról, hogy a korábban már bejelentett Anthony Myles is még az idei évben, december 28-án edzésbe áll a Novomatic Arénában.
 

Forrás - sakc.hu
Foto, Slide - SzegedMa.hu, Kovács Ferenc

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus