Békés csabai kosárcsaták

Vasárnap az OTP Junior adidas streetball idei harmadik, békéscsabai rendezvényén lemozoghatják, akik a héten zajló, s szombaton befejeződő Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé elnevezésű rendezvényen súlyos kilókat szedtek fel.

Békéscsabán már hagyomány, hogy a szabadtéri kosaras rendezvényt a gasztronómiai fesztivál után rendezik. Az viszont újdonság, hogy az előző évekkel ellentétben ezúttal a Széchenyi utca és a Szent István tér által határolt területen zajlik majd a streetball.

Az időjárási előrejelzések szerint 30 fok körüli hőmérsékletre lehet számítani, tehát kánikulára készülhetnek a kosárlabdázás szabadtéri változatának szerelmesei.

Az eddigi nevezések alapján Békéscsabán is népes lesz a kenguru korosztály mezőnye, s a senior (+35), valamint az elit (+23) kategóriákba is sokan neveztek. Akik még nem tették meg, pénteken éjfélig a www.streetballnet.hu oldalról megtehetik.

Két szerb csapat már jelezte érkezését, s a várható nagy érdeklődés miatt a szervezők két centerpályával, valamint a hagyományos ügyességi - tripladobó, zsákoló - versenyek pályáival együtt összesen 12 pályát építenek ki. Speciális olimpikonok is bemutatják tudásukat, a programot pedig helyi kulturális csoportok, valamint más sportágak képviselőinek fellépése színesíti.

Foto, Slide - streetballnet.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus