Bencze szerint Kinney és Govens jó párost alkothatnak

A KTE tavalyi irányítója, James Kinney a ZTE-hez írt alá - Bencze Tamás szerint Govensszel megosztják majd a terhet és a felelősséget.

Újabb játékos kötelezte el magát a 2015/2016-os szezonra.
 
A tavaly Kecskeméten pattogtató 25 éves James Kinney a szezon végéig szóló szerződést írt alá. A 188 cm magas irányító poszton bevethető játékos az elmúlt idényben rendkívül jó mutatókkal bírt. Számszerűsítve 12,3 pont, 3,3 lepattanó, 3,9 gólpassz, 15,7 VAL átlag. A 2 amerikai játékos megszerzése után gőzerővel folyik a magas posztra történő játékosok kiválasztása.

Bencze Tamás: "Azért esett rá a szakmai stáb választása, mert mindenképpen olyan hátvédpárost szerettünk volna, aki az előkészítésből és ha szükséges, akkor a pontszerzésből is ki tudja venni a részét. James tavaly az ezüstérmes Kecskemét meghatározó játékosa volt, bizonyította, hogy képes vezéregyéniség lenni egy kontrollált játékot játszó csapatban. Idén szabadabb játéktere lesz, ahol még jobban kihasználhatja kitűnő kreativitását is. Biztos vagyok benne, hogy Darrinnel kitűnő hátvédpárost alkotnak majd, megosztva a terheket és a felelősséget is."

forrás: ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus