Bognár Kristóf és Manigat lesznek a DEAC csapatkapitányai

Két csapatkapitánya lesz a hajdúságiaknak - Berényi Sándor vezetőedző a tervekről is beszélt a csapat sajtótájékoztatóján.

A deacbasket.hu számolt be a sajtótájékoztatóról:

Berényi Sándor megköszönte az egyetem és a város támogatását, ami nagyban megkönnyíti a dolgukat, hogy csak a kosárlabdával kelljen foglalkozniuk.

- Azt tervezzük, hogy egy jóval dinamikusabb, agresszívabb, lendületesebb és fiatalosabb csapatot láthat ebben a szezonban a közönségünk, ehhez mérten igyekeztünk játékosokat igazolni. Bár a keret átlagéletkora nagyon alacsony, azért arra ügyeltünk, hogy tapasztalt és már bizonyított kosárlabdázók is legyenek a keretben.

Bognár Kristóf utolsó felszólalóként elmondta, hogy büszke arra, hogy Jahenns Manigattal együtt átvehette a visszavonuló Molnár Andrástól a csapatkapitány szerepét.

- Egy olyan játékostól vehetjük át a csapatkapitányi posztot, akire mindig is felnéztem mind emberként, mind játékosként. A pozíció, amit ő itt betöltött, nagyon fontos és példaértékű, nekem pedig külön megtiszteltetés, hogy én lehetek ezen a téren az egyik utóda. A csapat már nagyon várja a pénteki mérkőzést, az elmúlt hónapokban kőkeményen dolgoztunk azért, hogy minden a helyére kerüljön a rajtig, remélem, hogy sokan fognak buzdítani minket.

A sajtótájékoztató teljes anyagát ezen a linken, a klub hivatalos honlapján elolvashatjátok!

Forrás, Fotó, Slide - deacbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus