Brandon Garrett csatlakozik a Körmendhez

Garrett az előző szezonban a svájci első osztályban szerepelt.

Brandon Garrett lesz csapatunk új légiósa. - adta hírül a Egis Körmend facebook oldalán.

Wesley Gordon, csapatunk centere a múlt heti Göcsej Kupán ujjsérülést szenvedett, ami miatt a keddi napon meg kellett műteni. Wesley ujja a következő 3 hétben mindenképpen rögzítve lesz, ezt követően pedig nagyjából újabb 3 hét rehabilitáció vár rá. 


A szakmai stáb azt a döntést hozta, hogy ezen időre a csapat megpróbálja megoldani a sérült játékos pótlását. 


A választás Brandon Garrettre esett, aki az előző szezonban a svájci első osztályban szerepelt, de korábban játszott Portugáliában és a spanyol második osztályban is. A 2,06 méteres amerikai centerrel első körben 1+1 hónapos szerződést írt alá klubunk. 


Antonis Constantinides a következőket nyilatkozta oldalunknak az új játékosunkról:
“Wesley szerencsétlen sérülése után fontos volt a csapat érdekében meghozni azt a döntést, hogy a felépüléséig egy új játékos beépítésével bővítjük a keretünket. Ehhez igyekeztünk, egy olyan játékost találni, aki mind a posztján, mind pedig játékfelfogásban hasonló minőséget képvisel, aki ráadásul megfelelő tapasztalattal rendelkezik. Az első két mérkőzés biztosan nehéz lesz, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy Brandon Garrett a segítségünkre lesz, hiszen európai tapasztalattal rendelkező játékosról van szó. A svájci bajnokságban, a Bajnokok ligájában és a FIBA Europe Cup-ban is csapata erősségének számított, kiváltképp fizikai adottságainak köszönhetően, ezért reméljük, hogy megfelelően tudja pótolni Wesley-t a felépüléséig.”


Brandon Garrett tavalyi játékáról összefoglalót itt találtok.

Foto: Egis Körmend Hivatalos facebook

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus