Chery folytathatja pályafutását

Az Alba Fehérvár légiósa az újabb vizsgálatok után megkapta a zöld jelzést: szerdán már pályára léphet Körmenden. 

A szombati orvosi vizsgálatok lezárulta után a kispad szélén, melegítőben figyelte a társakat a Zalakerámia ZTE elleni derbin a légiósok közül elsőként igazolt 23 éves irányító, Kenny Chery. A fiatal játékmesternél az utolsó sportorvosi vizsgálat szívrendellenességet mutatott ki, ezért a múlt héten nem tréningezhetett, valamint az első bajnokin sem léphetett pályára. Az orvosi vizsgálatok lezajlottak, a szakemberek átnézték a sportoló leleteit, majd engedélyt adtak pályafutásának folytatására, azzal a kitétellel, hogy a játékosnak fél évente szigorú kontrollon kell megjelennie. Chery szerdán Körmenden ott lesz a parketten a második bajnoki mérkőzésen.
 
- Örülök, hogy jól alakultak a dolgok, játékosunk folytathatja karrierjét. Szerdán már pályára lép, bízom abban, hogy a társak segítségére lesz. A ZTE elleni balszerencsés vereséget jó lenne azonnal feledtetni, bár tudjuk, hogy a házigazda Körmend az esélyese ennek a mérkőzésnek. Nem lesz könnyű dolgunk, de mindent meg fogunk tenni a siker érdekében - közölte Dávid Kornél, a TLI-Alba Fehérvár szakmai igazgatója.
 
A legújabb szerzemény, Shawn Glover hétfőn délután megérkezett Dallasból, amennyiben a papírjai rendben lesznek, ő is ott lehet a játéktéren a határszéli településen.

forrás: albakosar.hu

fotó: szekesfehervar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus