Dillard távozik Körmendről - az utolsó meccsére készül

A légióstól egészségügyi okok miatt köszön el a Vas megyei alakulat. 

Az Egis Körmend közleménye:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy Kevin Dillard várhatóan a vasárnapi mérkőzésen lehet utoljára az Egis Körmend keretének tagja.

Ennek oka egy olyan betegség, amely eddig sem általa, sem az orvosai által nem volt ismert.

Kevinnek a csípőjében volt egy gyulladás, ami miatt mérkőzést hagyott ki korábban. Ez a sérülés szépen, de nem maradéktalanul gyógyult, ezért a biztonság kedvéért MRI diagnosztikai vizsgálatnak vetették őt alá.

Ennek eredményét kiértékelve, mellékleletként derült fény egy olyan betegségre, amelyet ebben a stádiumában csak az MRI vizsgálat tud kimutatni.

A játékos érkezésekor úgy nyilatkozott, hogy semmilyen korábbi sérülésről, betegségről nincs tudomása. 

A Kevin Dillardnál diagnosztizált megbetegedésnél – amely nem sérülésből ered, annak okát további vizsgálatok deríthetik majd ki – nem lehet pontosan behatárolni, hogy az mikor kezdődött. Az viszont biztos, hogy jelenlegi állapotában csak saját felelősségére vállalhatja a további játékot. Kevin úgy döntött, hogy Laskóban és Szombathelyen még rendelkezésre áll, amennyiben a vezetőedző az ő szerepeltetése mellett dönt. 

Ezt követően viszont minden bizonnyal műtét vár rá, hogy az állapotának romlását illetve a betegségből adódó sérülésveszélyt el tudják hárítani.

Az Egis Körmend vezetősége

fotó: FIBA / Simon Erika

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus