Dobost kölcsönadták a spanyol másodosztályba, be is mutatkozott!

A spanyol ACB Ligában és az Európa Kupában is szereplő CAI Zaragoza fiatal magyar centere, Dobos László az idény végéig a spanyol második ligába kerül kölcsönbe a több játéklehetőség reményében. Honfitársunk már be is mutatkozott a LEB Gold sorozatban, méghozzá nem is rossz játékkal!

A 222 centis, tavaly az U20-as válogatottal a B-divíziós Eb harmadik helyéig jutó Dobos László a Cocinas.com Logrono játékosa lett, s pénteken este a korábban Lóránt Pétert éveken át foglalkoztató Burgost fogadta a magyar kosaras új klubja, így már be is mutakozott a korábban Görögországban is pallérozódó ifjonc.

A 14 csapatos bajnokságban 6-10-es mérlegével a 10. helyen álló alakulat az első félidőben tetemes hátrányt szedett össze és csereként beállva 10 perc alatt 6 pontot szerző (4-ből 3 mezőnyből, 1-ből 0 büntetőből), 2 lepattanót megkaparintó, 1 gólpasszt kiosztó, 1 labdát szerző és 1 blokkot jegyző Dobos László segítsége sem volt elég ahhoz, hogy megnehezítse a harmadik helyezett dolgát a Logrono (68-83).

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus