Doktor Péter a ZTE-nél folytatja

A Körmendről távozó Doktor Péter a Zalakerámia ZTE KK együtteséhez szerződött egy évre.

A ZTE hivatalos honlapja, a ztekosar.hu beszámolója:

A mai napon bizonyossá vált, hogy újabb fiatal kötelezi el magát csapatunkhoz. Stárics Kornél ügyvezető tájékoztatott, hogy tehetséges játékost sikerült a Zalakerámia ZTE KK keretéhez csábítani. Körmendről, a szezon végén távozó 19 éves irányítóval, Doktor Péterrel 1 éves, a szezon végéig tartó szerződést kötött a klub.

-A korosztályos válogatottban is jól teljesít Péter és remélem, a ZTE-ben is megtalálja a helyét. Kimondottan irányító posztra kerestünk fiatal, megfelelő ambícióval rendelkező játékost és úgy gondolom, ha Péter fejlődése töretlen lesz, akkor nagy hasznára válhat csapatunknak. 10-15 perc játékidőt biztosan megkapja majd a szezon során és csak rajta múlik, hogy él e lehetőséggel – tájékoztatott Bencze Tamás vezetőedző. 

A 190 cm magas, U20-as válogatott játékos az elmúlt szezonban, nevelőegyesületében, az Egis Körmendben 7 mérkőzésen kapott lehetőséget, ahol 1.7 pontot és 2.1 VAL értéket átlagolt. A több játéklehetőség és a Bencze Tamással való közös munka is közrejátszott abban, hogy Péter a csapatunkat választotta.

2017. június 21. Zalakerámia ZTE KK


Forrás - ztekosar.hu
Foto, Slide - bckormend.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus