Edzőképzés indul, jövő hét közepéig lehet jelentkezni

A sportági képzést a nemzetközi és a hazai kosárlabda sportágban jártas, kiemelkedő tudással rendelkező sportszakemberek tartják.

A kosarsport.hu-n megjelent közlemény:

Az Eszterházy Károly Egyetem kiemelten fontosnak tartja a testnevelés, a verseny- és szabadidősport tudományos és szakmai fejlesztését, legyen az sportszakember-képzés, -továbbképzés, tananyagfejlesztés vagy sporttudományi szakértői- és kutatómunka. Ezt a felelősségteljes munkát a sportirányítás szervezeteivel, valamint a különböző sport- és tudományos szervezetekkel együtt végezzük.  

Az Egyetem és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) oktatási, szakmai és tudományos együttműködésének eredményeként a Sporttudományi Intézet a 2018/2019-es tanévben KOSÁRLABDA edző BSc képzést indít. 

Az Egyetem Sporttudományi Intézete az MKOSZ erkölcsi és szakmai támogatásával, elméleti alapokra épülő gyakorlatorientált edzőképzést indít kosárlabda sportágban. 

A nappali vagy levelező tagozatos képzés során az általános (alapozó) és speciális (sportágspecifikus) tudásra, tapasztalatszerzésre is nagy hangsúly kerül. 

Az Egyetem és az MKOSZ a modern tudományos és szakmai eredményekre támaszkodva alakítja ki a hároméves képzés tartalmi és formai ismereteit, követelményeit. A sportági képzést a nemzetközi és a hazai kosárlabda sportágban jártas, kiemelkedő tudással rendelkező sportszakemberek tartják. A szakmai tudás, az ideális létesítmények, illetve Eger és az Egyetem szellemisége együttesen garancia a komplex edzői munka során szükséges tudás elsajátítására és gyakorlati alkalmazhatóságára. 

A különböző sporttudományi képzésekben kiemelkedő hagyományokkal és tapasztalatokkal rendelkező Sporttudományi Intézet szeretettel várja azokat az érdeklődőket, akik számottevő sportági tapasztalatokkal rendelkeznek és kosárlabda szakedzői (BSc) végzettséget szeretnének szerezni.

Eszterházy Károly Egyetem, a Jó döntés!

A képzésre a jelentkezési határidő 2018. február 15.

A képzéssel és a felvételivel kapcsolatos tájékoztató az alábbi linken érhető el:

https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=1474&elj=18a   

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus