Elküldte Jefferst, három légióssal folytatja a ZTE

Sem elöl, sem hátul nem tudták beilleszteni a rendszerbe, de egyelőre nem igazolnak a helyére mást - Kinney szerződése életbe lépett. 

A ztekosar.hu közleménye:

Már Maurice Jeffers nélkül utazunk pénteken Kecskemétre a bajnokság második körének első mérkőzésére. Stárics Kornél ügyvezetőnk a mai napon Kinney szerződésének véglegesítése mellett egy második hírrel is szolgált. Tájékoztatása szerint Jeffers kontraktusának közös megegyezésű felbontását kezdeményezte a klub a játékos ügynökeinél. Az amerikai játékos január elsejével a munkavégzés alól felmentésre került. A háttérben szakmai okok állnak, amelyről Bencze Tamás vezetőedzőnk beszélt: 

-Sajnos Jefferst nem sikerült beillesztenünk a játékrendszerünkbe sem védekezésben, sem támadásban. A hozzáállásával, akaratával nem volt gondunk, egy kiváló embert ismertünk meg a személyében. 

Bencze Tamás elmondta továbbá, hogy egyenlőre nem igazolunk Jeffers posztjára játékost. A szakmai vezetés a meglévő játékosokkal, esetleges szerkezetváltással szeretné pótolni Maurice helyét. A korosztályos válogatott, négyes poszton használható Kovács Benedek edzéseken már bizonyított és sokat segít a csapat felkészülésében. A fiatal játékossal a cél nem lehet más, mint hogy éles mérkőzéseken is bevethetővé váljon.

A ZTE egyúttal véglegesítette James Kinney szerződését, a visszatérő légióssal elégedettek Bencze Tamásék. 

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus