Fazekas Máté aláírt a Kaposvárhoz

Fazekas korábban tagja volt az U16-os és az U18-as magyar válogatottnak.

 

A Kometa Kaposvári KK közleménye:

Fazekas Máté aláírt – szinte kész a magyar mag

Fazekas Máté centerposztra érkezik a Kometa Kaposvári KK csapatához, ezzel szinte teljesen kialakult együttesünk magyar magja a 2023/2024-es szezonra.

A 210 centiméter magas Fazekas Máté 2000-ben született Győrben és már nagyon fiatalon, 2014-ben Németországba igazolt, ahol az Ulm csapatánál kosárlabdázott egészen 2021-ig, amikor is Kecskemétre szerződött.

Fazekas Máté korábban tagja volt az U16-os és az U18-as magyar válogatottnak is, illetve az utóbbi időszakban többször kapott meghívót a felnőtt magyar válogatott keretébe is. A klasszikus centerposzton bevethető játékos Kecskeméten már dolgozott együtt új vezetőedzőnkkel, Váradi Kornéllal és egy idényre szóló szerződést kötött klubunkkal, amelyben a 15-ös mezszámban fog játszani.

Érvényes szerződéssel rendelkezik a Kometa Kaposvári KK-val Halmai Dániel, Paár Márk, Puska Bence. Bogdán Benedek és a csapatkapitányunk, Krnjajszki Borisz pedig nem régiben hosszabbított. A felnőttkeret tagja maradt Hajduk Attila Dominik, Szőke Bálint és a „nagyokkal” készül majd az U20-as társulat oszlopos tagja, Fehérvári Csegő is. Jó hír, hogy Hendlein Roland is marad a csapatnál.

A jelenlegi játékoskeret: Krnjajszki Borisz, Halmai Dániel, Derek Jackson, Paár Márk, Remy Abell, Puska Bence, Szőke Bálint, Bogdán Benedek, Fehérvári Csegő, Milos Koprivica, Fazekas Máté, Hajduk Attila Dominik.

 

 

Fotó, slide: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus