Forray Gáborral szerződést hosszabbított a Kecskemét

Újabb egy évre írt alá a KTE-Duna Aszfaltnál a vezetőedző. 

A klub közleménye:

A klub vezetősége és a csapat vezetőedzője megállapodott abban, hogy a 2018-19-es bajnoki szezonban is együtt dolgoznak majd.

2006-ban, Meszlényi Róbert segítőjeként Magyar Kupát nyert, majd Zsoldos András, Ivkovic Stojan és Boris Maljkovic mellett is dolgozott. Vezetőedzőként a 2016-17-es szezon óta irányítja a csapatot, az előzetesen kitűzött célokat valahányszor elérte az együttessel. A vezetőség részéről sem volt kérdés, hogy a KTE-Duna Aszfalt vele képzeli el a jövőt, a szerződéshosszabbítással pedig biztossá vált, hogy a 2018-19-es szezonban is Forray Gábor irányítja majd a munkát.

„Büszke voltam rá, amikor annak idején felkértek vezetőedzőnek, most pedig arra, hogy meghosszabbítottuk a szerződésemet. Viszonylag sikeres szezon volt a tavalyi, hiszen bekerültünk a play-offba, az idei szezon pedig még jobbnak mondható, hiszen előreléptünk, bejutottunk a Magyar Kupába is. A szezon elején elveszítettük Pongó Martint, aki fontos tagja volt a keretnek. A vezetőség új célt fogalmazott meg, mégpedig azt, hogy kerüljük el a play-outot. Szezon közben magyar játékossal lehetetlen volt pótolni Martint. Akkor úgy döntöttünk, hogy ötödik külföldit nem igazolunk, megnézzük, hogy reagál a csapat, ha a fiatal játékosokat helyezzük előtérbe. A tízbe jutás jó eredmény lett volna, a rájátszás bravúr. A jelenlegi helyezésünk egyfajta csoda. Köszönöm a vezetők bizalmát, örültem annak, hogy velem kötöttek először szerződést a jövő évre és továbbra is én lehetek a vezetőedző Kecskeméten.”

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus