Gelvis Solano távozik Szolnokról

A Szolnoki Olajbányász leigazolta az amerikai Brandon Youngot, aki a lengyel bajnokság egyik legismertebb csapatában, a Trefl Sopotban játszott.

 

A Szolnoki Olajbányász facebook közleménye:

Gelvis Solano távozik, Brandon Young érkezik!

Brandon Young személyében 1-es és 2-es poszton is bevethető amerikai játékost szerződtetett a szezon hátralévő részére a Szolnoki Olajbányász. Ezzel együtt klubunk kezdeményezte Gelvis Solano szerződésének felbontását.

A 193 centiméter magas Young ebben a szezonban eddig a lengyel bajnokság egyik legismertebb csapatában, a Trefl Sopotban játszott, ahol a hazai pontvadászatban és a Fiba Europe Cup-ban is a gárda egyik kulcsembere volt.

A 30 esztendős, rutinos játékos kiválóan ismeri az európai kosárlabdát, hét éve játszik a kontinensen. Megfordult ezalatt a svéd, a bolgár, az ukrán és a görög elsőosztályú ligákban. Amennyiben minden orvosi vizsgálat rendben lévőnek találja, akkor Young várhatóan kedden csatlakozik felnőtt csapatunk edzéseihez.

Gelvis Solanonak ezúton köszönünk mindent, amit csapatunkért tett, további pályafutásához jó egészséget és sok sikert kívánunk!

 

Fotó, slide: Szolnoki Olajbányász facebook

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus