Harris és Fenner is maradnak az Albánál

Alandise Harris és DJ Fenner is meggyőzte Dzunics Braniszlavot, így mindkét próbajátékra szerződtetett amerikai marad az Alba Fehérvárnál a teljes szezonra.

Az albakosar.hu beszámolója:

Csapatunk szombaton este Révkomáromban lépett pályára, az egy héttel korábban könnyedén legyőzött MBK Rieker Komárno ellen. Ezúttal a szlovák bajnokság élcsapata volt jobb, a lefújáskor 87-75 állt az eredményjelzőn.

- Tipikus edzőmeccs volt, a felkészülés ezen időszakának megfelelő játékkal. A hazaiak jobban játszottak, mint egy héttel korábban, Fehérváron. Az első félidőben jól támadtunk, sok energiát fektettünk az akcióink sikeres végrehajtásába, viszont a védekezésünk nem volt az igazi. A nagyszünet után megváltozott minden, a védekezésünk feljavult, ellenben a támadásainkat nem tudtuk sikeresen befejezni. Jó meccs volt, amely igazolta, hogy védekezésben kell még sokat fejlődnünk, túl sok hibát követtünk el. Nem voltunk elég agresszívak a palánk alatt, túl sok lepattanót engedtünk a hazaiaknak. Ez volt a második, felkészülési mérkőzésünk, idő kell, míg összeállunk. Aminek örültem, sok drukkerünk ellátogatott Komárnóba, köszönet jár érte. Nem csak a hazaiak hangját lehetett hallani, hanem a fehérvári drukkerekét is, jó hangulatot teremtettek – közölte Dzunic Branislav.

Vezetőedzőnk elmondta, az eredetileg kéthetes próbaszerződéssel rendelkező bedobó, Derek Fenner és a center, Alandise Harris meggyőzte az elmúlt napokban, a tréningeken és az edzőmeccseken, ezért mindkét játékos marad a teljes szezonban.

- Úgy gondolom, a csapat hasznára lesznek mindketten. Amit viszont nagyon sajnálok, hogy Chris Horton a múlt héten térdsérülést szenvedett. A fájdalmai már elmúltak, de edzeni továbbra sem tud. Idegsebész vizsgálja majd rövidesen, akkor derül ki pontosan, hogy milyen sérülést szenvedett. Bízom abban, hogy nincs nagy baj, játékosunk minél gyorsabban visszatérhet közénk, folytathatja az edzéseket.

Forrás, Foto - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus