Harrist elküldte, rutinos amerikait igazolt az ASE

Raphiael Putney sok helyen megfordult már, most Paks következik számára. 

Az Atomerőmű SE közleménye:

Az Atomerőmű SE vezetősége szerződést bontott Jeremy Harris amerikai játékossal, aki a felkészülési időszaktól erősítette a csapatunkat. Jeremy kilenc mérkőzésen lépett pályára (mind a kilencen kezdőként) és meccsenként 6.9 ponttal, 4.4 lepattanóval és 1.6 gólpasszal segítette a csapatot. Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!

Viszont a szezon végéig szóló szerződést kötött a klub Raphiael Putney amerikai kosárlabdázóval, aki várhatóan vasárnap érkezik Paksra. A 208 cm-es 84 kg-os játékos a Massachusetts egyetemen végzett és az NCAA-ben 131 mérkőzésen szerepelt, ebből 86-on volt kezdő játékos és 7.8 pontot, 4.8 lepattanót és 1.2 gólpasszt átlagolt. Az egyetemi évek után a 2014-es NBA drafton próbált szerencsét, végül az NBA G-ligájában szereplő Rio Grande Valley Vipers-hez került. Ezután Szaúd-Arábiában, Ausztráliában, Venezuelában, az olasz Serie A-ban is próbára tette magát, majd egy kis időre ismét az NBA G-ligájában játszott ahonnan Scafati Basket olasz csapathoz igazolt.

Azt tehát kollektívan elmondhatjuk, hogy a 29 éves játékos óriási tapasztalattal rendelkezik, amit reméljük a pályán is hasznosítani tud majd.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus