Hepp-kupa: a legjobb 16 párosításai

Sorsoltak a Hepp-kupa férfi mezőnyében, a 14 B-csoportos csapat mellett két alacsonyabb osztályú gárda küzd a továbbjutásért.

A fordulót november 23-ig kell lejátszani, amelyben akad egy-két igen pikáns párosítás. A Salgótarján például azzal a Kaszásokkal találkozik, melyben egy sor egykori nógrádi kedvenc pattogtat (Gorszkij, Sebők, Krasznai, Kováts), de érdekes lehet ebből a szempontból a feljutást megcélzó Szigetszentmiklós és a Honvéd csatája is, miután a nyáron két egykori Dózsa György úti harcos, Taga György és Kovács Domonkos is az NB II-es csapathoz távozott.

Az Egernek csömöre lehet már a debreceniektől, az előző körben ugyanis a ”kisebbik” DEAC-on át vezetett az útjuk a nyolcaddöntőig, ahol most az NBI-es cívisvárosi gárda vár rájuk. Két nagy Kelet-Nyugat derbi is terítékre kerül, a keleti első Békés a Bonyháddal mérkőzik, míg a Vásárhely a két meccs után még veretlen Bajával küzd a továbbjutásért. Az Oroszlány és az MTK eddig csak a felkészülés során találkoztak, akkor a Honvédon megrendezett Gyurasits István emlékkupa döntőjét vívták egymás ellen, annak sima OSE siker lett a vége. A TF nemrég győzelemmel tudott távozni Győrből bajnoki meccsről, ezúttal a kupában kell átverekedniük magukat Hajmásyékon. Egyetlen párosítás maradt, a tavalyi NB II-es bajnok, (de a feljutást nem vállaló) MAFC Martos a nyáron alapos átalakításon átesett Vasas Akadémiát fogadja.

EKF-Eger-KOK SE – DEAC Kamilla Gyógyfürdő

Vásárhelyi Kosársuli – Bajai Bácska FKE

Békési SzSK – Metal-Work Bonyhád

OSE Lions – MTK-Törökbálint

BKG DSE Szigetszentmiklós – Budapesti Honvéd SE

Konecranes-Salgótarjáni KSE – Óbudai Kaszások

Tehetséges Fiatalok-Budapest – Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC

MAFC Martos – Vasas Akadémia
 

Fotó: facebook.com/DEACkosarlabda

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus