Hivatalos közleményt adott ki a Kaposvár

Fekete Ádám marad a csapat vezetőedzője, de több mindenről is szó esett. 

A delfinek.hu közleménye:

Monok Tibor ügyvezető az edzővel és a csapatkapitánnyal történő egyeztetés után megerősítette Fekete Ádám helyét az edzői poszton. Fekete Ádám továbbra is élvezi mind a klub, mind a játékosok bizalmát. Közösen fogjuk kihúzni a csapatot a gödörből.

Monok Tibor: - Átbeszéltük azokat a lehetőségeket, amelyek rendelkezésünkre állnak. Még ha szűkek is ezek a mozgásterek, ezen belül mindent elkövetünk, hogy először is a 2017-es év hátralévő 2 mérkőzését megnyerhessük, valamint a január 7-én kezdődő alapszakasz 2. körére a csapat versenyképesebb lehessen.
Erre mindegyikünk reális esélyt lát. Legfontosabb, hogy a csapat sérült játékosai felépüljenek, ill. beépüljenek. Baki Gergő szeme még koránt sem 100%-os, korlátozott a látása, de így is tisztességesen készül, és ebben az állapotában is sokat segít. Papp Péter egy alapos kivizsgáláson vett részt a Sportkórházban, 1 hetet töltött ott, és várhatóan januárban már ő is rendelkezésre tud állni. Blaskovits László is sajnos részleges szalagszakadást szenvedett, mire beépülhetett volna a csapatba. Tóth Péter hosszú kihagyás után van, még pótolnia kell lemaradását, őrá is hosszú távon számítunk, de időre és türelemre van szüksége, hogy igazi képességei alapján tudjon segíteni. Grebenár Péter edzésmunkája sem folyamatos kisebb-nagyobb sérülései miatt. 5 fontos magyar játékosról van szó, akiknek gyógyulása elengedhetetlen a jövő sikeres munkájához. Ez kell ahhoz is, hogy ne kelljen kényszerhelyzetben ebben a szerkezetben játszani.

Az edző további munkájának elengedhetetlen felételeként az kéri, hogy személyi változások is történjenek a játékoskeretben. Ezen a klub már régebb óta dolgozik, folyamatosan tárgyal a lehetséges megoldásokról. Tehát Ádám kérésével egyet értettünk, dolgoztunk is már rajta.

Egészséges játékosaink túl vannak terhelve, ami feszültségeket okoz. A csapaton belüli belső feszültségeket megbeszéltük, házon belül meg tudjuk és meg fogjuk oldani.

A csapat látja, érti, érzi a hibákat, és egyöntetűen az edző mellett állnak, továbbra is vele szeretnének dolgozni. Ezért készek tenni is azért, hogy a munka eredményesebb legyen.

Ez egy nagyon kiegyensúlyozott bajnokság, 2 győzelem választ el bennünk a felsőháztól. Az egészséges Kaposvárnak reális esélye van a bajnokság sikeres folytatására. 
Nehézségeink ellenére egy Magyarországon készült film címét idézve most nem lehet más, mint "Menekülés a győzelembe"

fotó: Rónási Márton

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus