Hivatalos: Nenad Sulovics a Pécs új centere

A Szegedről jól ismert középjátékossal erősített a PVSK - határozott időre. 

A PVSK közleménye:

Csapatunk két hónapra leigazolta a korábban a Szeged csapatában több szezont is eltöltő szerb centert, Nenad Sulovicsot.

Az utóbbi hetekben nem úgy alakultak együttesünk eredményei, ahogyan azt elterveztük, és ebben sajnos vastagon benne volt az is, hogy C. J. Aiken sérülése óta centerproblémával küzdünk. Ezt most egy új játékos leigazolásával igyekszünk orvosolni, a mai napon ugyanis szerződtettük a szerb Nenad Sulovicsot. A neve ismerősen csenghet szurkolóinknak, hiszen az elmúlt éveket a Szeged együttesében töltötte a 34 éves magasember. Sulovics az előző szezonban kimondottan jó számokat produkált az SZTE-ben, hiszen 30 pályán töltött perc alatt átlagosan 12,8 pontot, 5,6 lepattanót és 3,1 gólpasszt hozott meccsenként.

- C. J. Aiken térdműtétje után a legoptimálisabb forgatókönyv úgy nézett ki, hogy január elején már ismét számíthat rá a szakmai stábunk – árulta ügyvezetőnk, Bán Gábor. - Sajnos azonban amerikai játékosunk felépülése nem a remélt ütemben halad, így mindenképpen lépnünk kellett. Ennek eredményeként sikerült megállapodnunk Nenad Suloviccsal, akivel első körben két hónapos szerződést kötöttünk. Ezt azt is jelenti, hogy C. J.-re is számítunk a jövőben, reméljük, hogy mihamarabb rendbejön a térdsérülése. Azt pedig majd két hónap múlva meglátjuk, hogyan tovább.

Bán Gábor azt is elmondta, hogy jelen állás szerint úgy néz ki, Sulovics a szerdai, Kecsemét elleni idegenbeli bajnokinkon már be is mutatkozhat csapatunkban.

fotó: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus