Hock Gergő nagyon nehéz öt héten van túl

A Kaposvár fiatal hátvédje beszélt arról, hogy pontosan mi történt a térdével, emellett a háromórás műtétről, a rehabilitációról és a mindennapjairól is szó esett.

A delfinek.hu interjújának részlete, a teljes beszélgetés ide kattintva olvasható:

Hogyan érzed magad jelenleg?

- Most kezdtem jobban lenni, túl lenni magán a műtéten és a fájdalmakon. De a neheze most jön, hiszen mivel a fájdalom múlóban van, szeretnék már sétálni így öt hét fekvést követően, amelyből azért már kezd elegem lenni… De összességében a körülményekhez képest most már jól vagyok.

- Hogyan is történt pontosan a sérülésed?

- Egy pick and rollos gyakorlatnál egy ártalmatlan kitámasztásnál letapadt a bokám, a térdem viszont ment tovább. Kiugrott, majd vissza, próbáltam ugyan tehermentesíteni, de összeestem és bevallom üvöltöttem a fájdalomtól.

- Most már egy hónapja vagy túl a műtéten.

- Elég bonyolult operáció volt, közel háromórás. Az első keresztszalagom elszakadt, így azt műtötték, az oldalszalagjaim szerencsére csak meghúzódtak. A külső meniszkuszom négy részre törött, így azt ki kellett szedni, a belsőt viszont össze tudták varrni. A műtét utáni időszak nagyon rossz volt. Nem tudtak érzésteleníteni, így végül altatásban volt az operáció. Az ébredés utáni 3-4 óra – amely nekem inkább egy hétnek tűnt – az nagyon kemény volt. De utána a szobatársaimmal ellentétben végig aludtam az éjszakát és onnantól azért már jobban viseltem a helyzetet.

fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus