Hódítás Hódmezővásárhelyen

Nagy sikerrel debütált Hódmezővásárhelyen az OTP Junior adidas streetball, különösen a fiatalok mutattak óriási érdeklődést a rendezvény iránt.

Verőfényes napsütésben, meleg időben zajlott az első hódmezővásrhelyi streetball. A Hegedűs Zoltán alpolgármester által megnyitott rendezvényre játékosokkal és érdeklődőkkel zsúfolásig megtelt a város főtere. A szervezők a centerpálya mellé még 9 játékteret alakítottak ki, s a pályák közül hármat is a legkisebbek, a roppant népszerű kenguru korosztály részére "telepítettek". E korosztályban 22 csapat - 10 lány és 12 fiú együttes - nevezett, összesen pedig közel hatvan. Örömteli volt, hogy a közeli Szegedről szervezett formában, buszokkal utaztak át csapatok, az első hódmezővásárhelyi rendezvényre sok női együttes nevezett. A helyi Vásárhelyi Kosársuli is kitett magáért, a különböző korosztályokban összesen 30 csapat nevezett az utánpótlásnevelő egyesületből.

A VIP meccseken volt csapata a helyi OTP-nek, a vízügyi vállalatnak, valamint a helyi szervezők is összeállítottak egy együttest.

A zsákolóverseny igen színvonalas volt, a dobóversenyek iránt is élénk érdeklődés mutatkozott.

A rendezvény a Fly Addiction Team látványos, akrobatikus bemutatójával zárult, amely remek csattanója volt a sorozat kitűnően sikerült hódmezővásárhelyi debütálásának. 

Vasárnap Nyíregyházán kerül sor az OTP Junior adidas streetball következő állomására. Szeptember második hétvégéje az északkeleti országrészben amúgy is a szabadtéri kosárlabda ünnepe lesz, hiszen Debrecen a hét második felében előbb, szeptember 7-8-án a 3x3 World Tour Masters sorozat fordulójának, majd 9-10-én az U18-as Európa-bajnokságnak ad otthont, vasárnap, 11-én pedig Nyíregyházán lesz streetball, amelyre pénteken éjfélig lehet nevezni a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.

Foto, Slide - streetballnet.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus