Indul a 24. szabadtéri évad

Május 21-én, szombaton a hagyományos kezdő helyszínen, Kőbányan indul az idei, sorrendben a 24. szabadtéri kosaras évad, az OTP Junior adidas streetball challenge sorozat.

Az időjárás ideálisnak ígérkezik, enyhén felhős égbolltal és 24 fok körüli hőmérséklettel. Már csütörtök este több mint 80 csapat nevezett az összesen 17 kategóriában. A szervezők örömére Kőbányán a kenguru korosztály lesz a legnépesebb, amelyen a részvétel az MKOSZ jóvoltából ahogy tavaly, idén is ingyenes, s amelynek résztvevőit idén is a TOTI bújtatja szerelésekbe.

A hagyományos kísérő programok az idei sorozatban sem maradnak el. Kőbányán lesz Millió forintos kéz, de lesz hagyományos hárompontos dobó, a Starz.hu támogatásával, valamint zsákolóverseny. A szervezők a sorozat kezdete óta kiemelt figyelmet fordítanak az esélyegyenlőségére, s ennek megfelelően most, Kőbányán is pályára lépnek speciális olimpikonok.

A szervezők ezúttal is sok színes kísérő programmal kedveskednek az éppen nem versengő kosarasoknak, lesz tánc és vívó bemutató, ritmikus gimnasztika.

Foto, Slide - streetballnet.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus