James Farr a francia bajnoknál folytatja

Az Alba Fehérvárral magyar bajnoki címet nyerő James Farr a francia bajnok és Europe Cup döntős Elan Chalon együttesénél folytatja pályafutását.

James Farr ügynöke jelentette be twitteren, hogy az Alba Fehérvárral idén hazai szinten mindent megnyerő amerikai center a francia bajnokságot behúzó, a FIBA Europe Cupban döntőt játszó Elan Chalon csapatánál folytatja pályafutását.

Mint ismert, az Alba egy csoportban volt a Chalonnal a FIBA Europe Cup első csoportkörében. Az első egymás elleni találkozón 20 ponttal nyert a magyar együttes, ezen Farr 16 pontig és 8 pattanóig jutott (22 VAL), míg a második egymás elleni csatát 29 ponttal nyerte a francia alakulat, Farr viszont ezen a mérkőzésen is 20 pontos, 10 lepattanós, kiváló teljesítményt nyújtott - valószínűleg ezen a két összecsapáson nyújtott olyan teljesítményt, amivel kiérdemelte a Chalon figyelmét. A magyar bajnokságban 45 meccsen 8.6 pont és 4.3 pattanó voltak az átlagai, míg a nemzetközi kupában 11 találkozón 12.8 pont és 5.7 pattanó.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus