Kecskeméten folytatja Mészáros Máté

A korábbi válogatott hátvéd/bedobó egy év kitérő után újra a KTE-mezét viseli majd a következő szezonban, ő nyilatkozott a váltás okairól.

A kte-kosar.com közleménye:

A csapat tagjai is örömmel fogadták „Mészit”.

Mészáros Máté új kihívások érdekében tavaly nyáron nyolc év után távozott Kecskemétről. A 2017/2018-as szezont a Sopron KC-nál töltötte, alapemberként számítottak rá, 34 bajnoki mérkőzésen 18 perc alatt 5 pontot, 3 lepattanót és 1 gólpasszt átlagolt. Elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy az SKC kiharcolta a bennmaradást a MAFC ellen.

A KTE-Duna Aszfalt egy szezonra állapodott meg Mészáros Mátéval, jövőre tehát újra lila-fehér mezben pattogtat majd a 25 esztendős, 195 centiméter magas hátvéd.

„Nagyon fel vagyok töltődve, boldoggá tesz, hogy tavaly, amikor távoztam, nem csak üres szavak voltak azok, hogy Kecskemétre bármikor visszatérhetek. Pozitív vagyok, motiváltan várom a következő szezont. Hasznos tíz hónap van mögöttem, úgy érzem, kellett a karrieremben egy váltás, hogy új közeget, új játékosokat és új edzőket ismerjek meg. Biztos vagyok benne, hogy ez a hasznomra válik a jövőben. Pár nappal ezelőtt, amikor eldőlt, hogy visszatérek, a régi-új csapattársaim üzentek nekem, volt olyan is, aki felhívott. Ezen látszik, hogy az egész nem csak a kosárlabdáról szól, ez sokkal több. Nem csak csapattársak leszünk, hanem újra együtt lehetünk, mint barátok, ez nagyon fontos dolog az életben.” - mondta Mészáros Máté.

Fotó - ktekosar.com

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus