Kedvezményes jegyek a válogatott következő két meccsére

Augusztus 24-én, szerdán Ausztriával felkészülési mérkőzést, augusztus 31-én, jövő szerdán a britek ellen pedig Eb-selejtezőt játszik férfi válogatottunk Kecskeméten - a két mérkőzésre szóló jegyinformációkról számolt be a kosarsport.hu

A kosarsport.hu beszámolója:

A felnőtt férfi válogatott két mérkőzést játszik Kecskeméten az elkövetkező hetekben: előbb egy felkészülési mérkőzést Ausztria ellen, majd az óriási jelentőségű első hazai Európa-bajnoki selejtezőt Nagy-Britannia ellen.

A mérkőzések rendezésével az MKOSZ a KTE Kosárlabda Klub Kft.-t bízta meg. A klub - amellett, hogy a nemzetközi és a hazai szövetség szabályainak eleget tesz, próbál minden segítséget megadni a válogatottnak, és természetesen szeretné kiszolgálni a szurkolókat is - ezt a lehetőséget jelentős részben arra használja fel, hogy segítse, támogassa a Kecskeméti Szent László Lions Klub karitatív céljának megvalósulását – ez természetesen a szponzori és a jegybevételből lehetséges.

A válogatott mérkőzések jegyárai megfelelnek a kecskeméti bajnoki mérkőzések árainak:

Az augusztus 24-i Magyarország-Ausztria találkozóra egységesen 500 Ft lesz a belépő, de ennek a jegynek egy héttel később is jelentősége lesz.

Az augusztus 31-i Magyarország-Nagy-Britannia Eb-selejtezőre a kedvezményes (diák- és nyugdíjas) belépő 1000 Ft-ba, a teljes árú belépő 1500 Ft-ba kerül. És itt hasznosíthatóak újra a magyar-osztrák mérkőzés jegyei: aki magával hozza azt az Eb-selejtezőre, az a teljes árú jegyből 500 Ft kedvezményt kap.

A belépés 6 éves kor alatt díjtalan.

Az Eb-selejtezőre szóló jegyek augusztus 24-étől elővételben megvásárolhatóak lesznek a Messzi István Sportcsarnokban, a kosárlabda irodában, valamint a Malom Center központi információs pultjánál.

Forrás, Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus