Keller Ákos visszatér az Albához

Keller Ákos három év után visszatér a TLI-Alba Fehérvár együtteséhez.

Az albakosar.hu beszámolója:

Több lehetőség közül választhatott klubunk saját nevelésű játékosa, a 27 éves center a TLI-Alba Fehérvár ajánlatát fogadta el. Balássi Imre elnökkel gyorsan dűlőre jutottak, majd a 2,08 méterre nőtt, remek képességű kosaras ellátta kézjegyével a két évre szóló megállapodást. Keller az utóbbi négy évben egyaránt bajnoki címet szerzett, alapemberként, valamint háromszor volt tagja kupagyőztes együttesnek.

2013 nyarán a Bericap-Alba Fehérvárral végzett az élen a bajnoki pontvadászaton és az MK-ban, majd Szolnokra igazolt. Az Olajjal 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban is aranyérmes lett az NB I-ben, a kupában pedig kétszer győzedelmeskedtek, szerződése első két esztendejében. Az idei fináléban az Egis Körmend borsot tört az orruk alá a fináléban. Keller Ákos nem titkolja, örül, hogy visszatért nevelőegyesületéhez, továbbá bízik abban, hogy a legfényesebb medál gyűjtését folytatja szülővárosában.

- Több ajánlatom is volt, nem volt kérdés számomra, hogy az Alba invitálására mondok igent. Örülök, hogy visszatértem. Fehérváron születtem és kezdtem kosarazni, a korosztályos csapatok után hét évet töltöttem a felnőtteknél, 2013-ban távoztam, három szezon után térek haza. Nem bántam meg, hogy Szolnokra igazoltam, jó csapatba kerültem, az aranyak termelése folytatódott. Remélem, a sorozatom jövőre sem szakad meg, győztes leszek a Fehérvárral is.

Forrás - albakosar.hu
Foto, Slide - feol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus