Keller Iván és Németh Ákos is örömmel hosszabbított a ZTE-vel

Keller Iván és Németh Ákos is újabb egy évig marad kék-fehérben.

A ZTE honlapja készített interjút a két maradóval:

Csapatunk két alapembere is újabb egy évvel hosszabbította meg szerződét, így Keller Iván és Németh Ákos a következő szezonban is a Zalakerámia ZTE KK sikereiért harcol. 

Németh Ákos immár a harmadik szezont kezdi meg együttesünknél, aki tavaly szintén hosszabbított és most is ezt tette. 
-Igazából egyből igent mondtam, amikor a klub felajánlotta az újabb szerződést - árulta el Ákos, aki körmendiként lett szurkolóink egyik kedvence. - Jó közösség alakult ki a csapaton belül és szeretek Egerszegen játszani. Tulajdonképpen ez az a két dolog, ami miatt nem kellett gondolkodnom sokat az aláíráson. Szeretnénk hasonlóan jó eredményt elérni, mint a nemrég zárult bajnokságban, csak egy valamit nem szeretnék… Hogy sérüléssel bajlódjak. A mostanit megelőző szezonban az orrom tört el, amiatt hagytam ki meccseket, a mostani pontvadászatban pedig az ujjam tört el, majd decemberben bokaszalag-szakadást szenvedtem, ami miatt gyakorlatilag három hónapra kiestem a játékból. Szóval,  a következő szezonban ezekből kimaradnék. Az új edző hasonló csapatot szeretne kialakítani, mint volt a legutóbbi, engem ez is motivál. 

Keller Iván tavaly nyáron csatlakozott kék-fehér együttesünkhöz és csapatkapitányként „vezényelte” végig a társaságot a szezon során. Ő szintén újabb egy esztendőre írt alá, és Ákoshoz hasonlóan neki sem okozott túl nagy dilemmát a hosszabbítás. 

- Jól érzem magam a klubnál és a csapatban is, hiszen megkaptam azt a játéklehetőséget, amire szükségem van, hogy fejlődjek – mondta honlapunk megkeresésére Keller Iván. - Ráadásul jó eredményt értünk el a negyedik helyezéssel. Noha mindannyiunknak nagyon fájt, hogy a bronzérem végül kicsúszott a kezünkből, de másnap azért minden szebb lett, hiszen a legjobb négy közé kerülés jó eredményt jelent.
Ivántól azt azért megkérdeztük, hogy akadt-e más ajánlata, illetve azt is, hogy megismételhető-e szerinte a mostani szereplés. 

-Volt másik ajánlatom is, de már júniusban dönthettem a sorsomról, és örülök, hogy továbbra is a Zalakerámia ZTE KK színeiben játszhatok. A bajnokságban előbb a legjobb nyolcba, majd a rájátszásban a legjobb négy közé kerültünk. Én nagyon bízom benne, hogy a következő szezonban is a bajnokság meglepetését okozzuk – válaszolta Keller Iván.  

fotó, slide: ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus