Kérdéses Robinson játéka szombaton

A szombathelyi Falco-Trend Optika KC csapatára az idei szezonban nagyon rájár a rúd: több mérkőzését is a véghajrában illetve hosszabbításban bukta el, Boban Tomic nem felelt meg a vezetőség számára és most az új brit szerzemény, Justin Robinson is megsérült, nem biztos, hogy holnap pályára léphet Nyíregyházán.

 

A falcokc.nyugat.hu portál tájékoztatása szerint a válogatott brit irányító könnyen lehet, hogy nem lesz bevethető állapotban az azonos mérleggel álló (1-7) Nyíregyháza elleni derbin. Bencze Tamás vezetőedző dolgát tovább nehezítette, hogy a héten Will Tamás, Szabó Miklós, Perl Zoltán és Zeljko Zagorac is kisebb sérüléssel bajlódott, ám Robinson bokája olyannyira aláfordult tegnap este, hogy a légiós nem tudott ma társaival elutazni. A sárga-feketék ötöse kezeléseket kap és ha javul az állapota, holnap az ifi csapattal tart, hogy csatlakozhasson Willékhez; erre azonban kevés esélyt lát Bencze Tamás.

Így a szombathelyiek (ismét) baljós jelekkel várhatják a holnapi 18 órás összecsapást, amelyet a Nyugat Rádió az FM 88.4-en és a www.nyugatradio.hu weboldal élőben, megszakítás nélkül közvetít. 

Forrás, fotó: falcokc.nyugat.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus